جوجه کشی طبیعی

از آنجا که بلدرچین های ژاپنی به ندرت کرچ مي شوند، مي توان تخم هاي بلدرچین را با قرار دادن در زير مرغ هاي کرچ نيز تبديل به جوجه کرد. براي اينکار مرغ هاي نژاد کوچک ايده آل مي باشند. گروهي از تخم ها بايد ذخيره شده و سپس در زير مرغ گذارده شوند تا همگي آنها با هم به جوجه يکروزه تبديل شوند ...

نکاتی در مورد خرید بلدرچین و نحوه نگهداری آن


گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز، و گوشت پخته آن حداکثر 3 روز قابل نگهداری است.برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید.گوشت تازه بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد.و بهتر است در اولین فرصت ممکن پس از خرید،آماده مصرف شود.بدین منظور آن را در بسته ای پلاستیکی یا فویل پیچیده و در سردترین قسمت یخچال نگه داری کنید.اگر قصد پختن بلدرچین را تا 2 روز پس از خرید ندارید،آن را منجمد کنید.به این منظور بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچیده و یا این که در کیسه فریزر گذاشته و هوای داخل آن را کاملاً خارج کنید.گوشت منجمد بلدرچین،در فریزر به مدت 3 ماه قابل نگه داری است